Hetki Vuonankaali 50 g

Vuonankaali on ikivanha salaattilaji, jota viljeltiin jo antiikin Roomassa. Nimestään huolimatta vuonankaali kuuluu salaattikasveihin. Sen lehdet on pienehköt ja lusikkamaiset. Vuonankaali ei muodosta kerää vaan pieniä lehtiruusukkeita. Vuonankaalin maku on mieto ja pähkinämäinen.

Vuonankaali käy tuoresalaatiksi sellaisenaan tai muihin salaattilajeihin sekoitettuna. Siitä saa myös kauniita ja hyvänmakuisia koristeita ruokiin.

Lähde: Kotimaiset Kasvikset ry

Ainesosat

Vuonankaali

Allergeenit

Ravintosisältö / 100g

  • Energia / Energi kJ/kcal
  • 63.0 kJ / 15.0 kcal
  • Rasva / Fett
  • 0.3 g
  • josta tyydyttynyttä /
  • varav mättat fett
  • 0.0 g
  • Hiilihydraatit / Kolhydrater
  • 0.3 g
  • josta sokereita /
  • varav sockerarter
  • 0.2 g
  • Proteiini / Protein
  • 1.9 g
  • Suola / Salt
  • 0.0 g
  • Ravintokuitua / Fiber
  • 1.8 g

Ruokavaliot

Luontaisesti gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Kasvisruoka, Ei lisättyä sokeria, Vegaaninen

Ravintosisältö

Ruokavaliot

Luontaisesti gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Kasvisruoka, Ei lisättyä sokeria, Vegaaninen

Allergeenit

top circled b

Hyödynnä näissä resepteissä!