Etusivu
Syö hyvä olo
Reseptit
Kesäreseptit
Syysreseptit
Tuotteet
Tuotehaku
Uutuudet
Salaattiateriat
Mikroateriat
Välipalat
Ruoanlaittotuotteet
Salaatit
Kasvikset
Raasteet ja suikaleet
Lisukesalaatit
Kevätreseptit
Etusivu
Syö hyvä olo
Reseptit
Kesäreseptit
Syysreseptit
Tuotteet
Tuotehaku
Uutuudet
Salaattiateriat
Mikroateriat
Välipalat
Ruoanlaittotuotteet
Salaatit
Kasvikset
Raasteet ja suikaleet
Lisukesalaatit
Kevätreseptit
Kampanja
Uutiskirje
Ajankohtaista
Yritys
Palaute
Kampanja
Uutiskirje
Ajankohtaista
Yritys
Palaute
Menu
Etusivu
Syö hyvä olo
Reseptit
Kesäreseptit
Syysreseptit
Tuotteet
Tuotehaku
Uutuudet
Salaattiateriat
Mikroateriat
Valmiit ateriat
Välipalat
Jälkiruoat
Ruoanlaittotuotteet
Salaatit
Kasvikset
Raasteet ja suikaleet
Kampanja
Lounassalaattikilpailu
Salaattipussikilpailu
Uutiskirje
Ajankohtaista
Yritys
Palaute
Nopea suippokaali kimchi
Ainekset
Määrä
Ainesosa
1 pss
Hetki Suippokaalisuikale
0,5 tl
hieno suola
1
valkosipulinkynsi
1 tl
tuoretta inkivääriä
1 tl
sokeria
0,5 dl
vettä
1 rkl
gochujang-tahnaa (korealainen fermentoitu chilitahna)
Ohje
Leikkaa valkosipulinkynsi ja inkivääri hienoksi.
Sekoita suola, sokeri, vesi, gochujang-tahna ja hienonnettu valkosipuli ja inkivääri keskenään
Sekoita gochujang-kastike ja Hetki Suippokaalisuikaleet keskenään.
Anna mehustua 1 tunti, tai yön yli jääkaapissa.
Tarjoa Nopea suippokaali kimchi lisukkeena sellaisenaan, hampurilaisen tai hot dogin välissä.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Jaa julkaisu
Facebook-f
Twitter
Envelope
Lue myös nämä tai katso
kaikki kesäreseptit
Maukas borssikeitto
Tutustu lisää
Helppo ja maukas kasvissosekeitto
Tutustu lisää
Maki sushi
Tutustu lisää
Nopeat pikkelöintikasvikset
Tutustu lisää