Etusivu
Syö hyvä olo
Reseptit
Kesäreseptit
Syysreseptit
Tuotteet
Tuotehaku
Uutuudet
Salaattiateriat
Mikroateriat
Välipalat
Ruoanlaittotuotteet
Salaatit
Kasvikset
Raasteet ja suikaleet
Lisukesalaatit
Kevätreseptit
Etusivu
Syö hyvä olo
Reseptit
Kesäreseptit
Syysreseptit
Tuotteet
Tuotehaku
Uutuudet
Salaattiateriat
Mikroateriat
Välipalat
Ruoanlaittotuotteet
Salaatit
Kasvikset
Raasteet ja suikaleet
Lisukesalaatit
Kevätreseptit
Kampanja
Uutiskirje
Ajankohtaista
Yritys
Palaute
Kampanja
Uutiskirje
Ajankohtaista
Yritys
Palaute
Menu
Etusivu
Syö hyvä olo
Reseptit
Kesäreseptit
Syysreseptit
Tuotteet
Tuotehaku
Uutuudet
Salaattiateriat
Mikroateriat
Valmiit ateriat
Välipalat
Jälkiruoat
Ruoanlaittotuotteet
Salaatit
Kasvikset
Raasteet ja suikaleet
Kampanja
Lounassalaattikilpailu
Salaattipussikilpailu
Uutiskirje
Ajankohtaista
Yritys
Palaute
Maki sushi
Ainekset
Määrä
Ainesosa
1 pkt / n. 5 levyä
sushi nori merilevää
5 dl
kypsää ja maustettua sushiriisiä
2 tl
wasabitahnaa
150 g
sushi lohta / graavilohta
1 pss
Hetki Julienne kasviksia
Ohje
Aseta merilevämatto tuorekelmun tai bambumaton päälle.
Levitä riisiä ohueksi kerrokseksi kahteen kolmasosaan merilevämatosta.
Levitä riisin keskelle ohut kerros wasabia.
Asettele suikaloitu lohi ja Hetki Julienne kasviksia riisin keskelle pitkittäin.
Kostuta merilevämaton reuna ohuelti vedellä.
Kääri sushit kelmun tai maton avulla tiukaksi rullaksi.
Valmista loput rullat samalla tavalla.
Leikkaa rullat terävällä ja vedellä kostutetulla veitsellä 8-10 osaan.
Tarjoa makisushit soijakastikkeen, wasabin ja inkiväärin kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Jaa julkaisu
Facebook-f
Twitter
Envelope
Lue myös nämä tai katso
kaikki kesäreseptit
Maukas borssikeitto
Tutustu lisää
Helppo ja maukas kasvissosekeitto
Tutustu lisää
Nopeat pikkelöintikasvikset
Tutustu lisää
Nopea suippokaali kimchi
Tutustu lisää