Nopeat pikkelöintikasvikset

Ainekset

MääräAinesosa
1 pssHetki Julienne kasviksia
2 dlvettä
1 dlsokeria
0,5 dlvalkoviinietikkaa

Ohje

  1. Liota sokeri kuumaan veteen, lisää valkoviinietikka.
  2. Kaada viilentynyt pikkelöintiliemi kasvisten päälle.
  3. Anna tekeytyä jääkaapissa n. 1 tunnin verran.
  4. Tarjoile pikkelöidyt kasvikset yhtenä salaatin raaka-aineena tai esim. paistetun lihan tai kanan kanssa.
  5. Lisää makua kasviksiin saa lisäämällä pikkelöintiliemeen esim. tähtianista, chilihiutaleita tai korianteria.

 

Käyttövinkkejä Julienne-kasviksille: sellaisenaan, pikkelöitynä, susheihin, keittoihin(mainio mm. Pho-keittoon).

Reseptissä käytetyt tuotteet